Christina Aguilera laihdutettiin photoshopilla – tässä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta albumiaan, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Laulaja oli aikaisemmin tänä vuonna otsikoissa yritettyään peitellä arpia, joiden uskotaan olevan jälkiä kauneusleikkauksista.

Nyt Christina Aguilera nähdään tuoreimman Lucky-lehden numeron kansikuvassa. Blondi näyttää joutuneen lehden kuvankäsittelijän uhriksi, sillä hänen kurvinsa on photoshopattu hoikemmiksi. Ristiriitaa aiheuttaakin se, että kyseisen lehden haastattelussa Aguilera kehuu muodokasta vartaloaan.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta kurveistaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.