Hotelli ei suostunut Tom Cruisen vaatimuksiin: ”Kuka hän luulee olevansa?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime viikkoina otsikoissa avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Tom Cruisen on kerrottu purkaavan sydänsurunsa työntekoon.

Nyt Tom Cruisen kerrotaan halunneen erikoiskohtelua montenegrolaiselta Forza Mare -hotellilta. Mies pöyristytti hotellin henkilökuntaa vaatimalla itselleen sen luksussviittiä oman päivällisensä nauttimiseen. Tähti halusikin heidän heittävän sviitin alkuperäiset asukkaat pihalle, jotta saisi syödä siellä rauhassa.

– Kuka herra Cruise luulee olevansa? Hotelli oli täynnä. Se olisi ollut epäreilua muille vieraille, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

50-vuotias mies sai lopulta hotellin viiden tähden ravintolalta myönnytyksen, kun se suostui toimittamaan aterian tähden luksusjahdille. Cruisen kerrotaan ruokailleen Adrianmeren tunnelmissa ja syöneen mereneläviä.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.