Kadonneen pehmolelun uskomaton seikkailu – katso pikkupojan reaktio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien lasten tiedetään kiintyvän syvästikin pehmoleluihinsa, ja onpa joillain tenavilla esimerkiksi omia uniriepuja. Voikin olla järkytys kasvavalle piltille, jos hänen ”paras ystävänsä” yhtäkkiä katoaa jonnekin.

Kuva: YouTube

Näin kävi eräälle pikkupojalle, joka menetti sinisen pehmoapinansa perheen metsäretkellä. Hänen äitinsä löysi vuosien päästä Ebaysta myynnistä lelun, joka paljastuikin juuri kyseiseksi Ah-Ah-apinaksi. Nyt verkkovideolle on kuvattu lapsen tunteikas reaktio, kun hän tapaa pitkän ajan päästä rakkaimman lelunsa.

1-vuotiaana lelun saanut poika ottaa apinan syliinsä, eikä ensin usko tilanteen olevan totta. Lapsi alkaa itkeä ja heijaa eläintä sylissään. Äiti selittää tuntomerkkien perusteella, miten kyseessä on juuri kadonnut pehmolelu.

Uusimmat