Kadonneen pehmolelun uskomaton seikkailu – katso pikkupojan reaktio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien lasten tiedetään kiintyvän syvästikin pehmoleluihinsa, ja onpa joillain tenavilla esimerkiksi omia uniriepuja. Voikin olla järkytys kasvavalle piltille, jos hänen ”paras ystävänsä” yhtäkkiä katoaa jonnekin.

Kuva: YouTube

Näin kävi eräälle pikkupojalle, joka menetti sinisen pehmoapinansa perheen metsäretkellä. Hänen äitinsä löysi vuosien päästä Ebaysta myynnistä lelun, joka paljastuikin juuri kyseiseksi Ah-Ah-apinaksi. Nyt verkkovideolle on kuvattu lapsen tunteikas reaktio, kun hän tapaa pitkän ajan päästä rakkaimman lelunsa.

1-vuotiaana lelun saanut poika ottaa apinan syliinsä, eikä ensin usko tilanteen olevan totta. Lapsi alkaa itkeä ja heijaa eläintä sylissään. Äiti selittää tuntomerkkien perusteella, miten kyseessä on juuri kadonnut pehmolelu.