Uskomaton kameraviritys! Näinkin voit hiuksesi leikata

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni huoltaa tasaisin väliajoin kampaustaan parturissa, jossa suoritetaan tarpeellinen hiustenleikkuu ja muotoilu. Suomessakin alv-korotus nosti vuoden alussa tuntuvasti kampaamohintoja, joten houkutus kotiparturointiin saattaa iskeä.

Harva uskaltaa tarttua saksiin aivan omin päin, mutta nyt sekin voi olla mahdollista teknologian ansiosta. Eräs mies julkaisi verkossa otoksen, jossa hän lyhentää omia hiuksiaan peilin, kameran ja television avulla. Mies kuvaa operaatiota kamerallaan, jonka on liittänyt televisionäyttöön.

Kuva tarjoaa hyvän reaaliaikaisen näkymän hänen takaraivoonsa. Sen perusteella nuorukainen pystyy ajelemaan hiuksiaan siististi myös niskasta. Ainoastaan mies itse tietää, onko leikkaussession lopputulos sen arvoinen, että sillä säästää parturiin varatun rahasumman.