Televisiotähti tuhosi kasvonsa kauneusleikkauksilla – karmaiseva näky vie yöunet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituksi aikoinaan nousseen Täydelliset naiset -draamasarjan vanavedessä syntyi myös koko joukko saman genren realitysarjoja, joissa seurataan tosielämän täydellisten naisten elämää seurapiireissä. Eräs näistä sarjoista on The Real Housewives of Miami.

Yksi Miamin täydellisistä naisista on julkkisperheen äiti Elsa Patton, joka on malliesimerkki Hollywood-unelmasta myös ulkoisesti. Yhä useampi nainen nimittäin käy muokkauttamassa ulkonäköään kauneusleikkauksissa, ja liiallisten kauneusleikkausten tulos on usein karmeaa katseltavaa. Patton ei ole poikkeus.

Sunnuntaina Elsa Patton juhli The Real Housewives of Miami -realitysarjansa toisen tuotantokauden alkamista The Forge -ravintolassa Miamissa. Julkkisbileiden tiimellyksessä hän valahti tajuttomana lattialle, ja paikalle jouduttiin soittamaan ambulanssi.