Jessica Simpson laihdutuksestaan: ”En ole supermalli”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin arvoisen mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa. Esikoisensa toukokuussa synnyttänyt nainen yrittää pudottaa painoaan 20 kiloa viidessä kuukaudessa.

Lehdet ovat revitelleet viime aikoina 32-vuotiaan laulajatähden laihdutusta, joka ei ole sujunut toivotulla nopeudella. Nyt poppariäiti nähdään ensimmäisessä Painonvartijat-yrityksen mainosvideossa, jossa hän herättää katsojan sympatiat aitoudellaan. Muodokas Jessica julistaakin videolla, ettei ole supermalli, vaan haluaa olla terveenä tyttärensä vuoksi.

Kuva: YouTube

Maxwell Drew -tyttövauvan äiti esitteli laihdutusprosessinsa tuloksia Katie Couricin uudessa show’ssa maanantaina. Neitokainen kertoi ohjelmassa laihtuneensa kunnioitettavat 18 kiloa. Kaunotar syö tätä nykyä terveellisesti ja kuntoilee neljä kertaa viikossa.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Heidän huhutaan avioituvan heti, kun realitykaunotar saa karistettua raskauskilonsa. Äskettäin neitokainen kertoi haastattelussa, ettei pysty kuntoillessaan juoksemaan liian suurten rintojensa takia.