Huippumalli haussa -kilpailija rappiolla: ”Huumeet mädättävät hampaat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulun huippumallin Tyra Banksin luotsaama Huippumalli haussa -ohjelma on siivittänyt useiden mallikaunottarien uran nousua. Kaikki sarjan mallitähdet eivät ole kuitenkaan pelkästään hyötyneet saamastaan julkisuudesta.

Nyt hittisarjan kahdeksannella tuotantokaudella nähdyn kilpailijan Jael Straussin kerrotaan joutuneen huumekoukkuun ohjelmasta lähdettyään. 22-vuotiaana kyseinen neitokainen oli vielä lupaava mallikokelas, jolle avautui tie tähtiin. Tällä erää 28-vuotias nainen on vakavasti koukussa metamfetamiiniin.

Neidon addiktion kerrotaan tuhoavan hänen kehoaan. Huumeet muun muassa mädättävät hänen hampaansa. Ne myös jättävät hänen kehonsa täyteen kivuliaita haavoja, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Straussin perhe pelkäsi menettävänsä neidon, joten he keksivät vain yhden ratkaisun ongelmaan. Periamerikkalaiseen tyyliin perhe otti yhteyttä Dr Philiin, joka käsittelee Jaelin ongelmaa televisio-ohjelmansa Top Model Intervention -erikoisjaksossa. Kaduilla asuva nainen oli aluksi haluton tapaamaan kuuluisaa TV-psykologia, mutta suostui lopulta tapaamaan hänet.

Jael Strauss herätti aikoinaan kohua Huippumalli haussa -ohjelmassa, kun hän järkyttyi syvästi ystävänsä yliannostuksesta. Sinnikäs neito päätti kuitenkin jäädä kilpailuun tästä huolimatta. Mallin perhe onkin huolissaan siitä, ettei nainen pystynyt ystävänsä traagisesta kohtalosta huolimatta vastustamaan huumeita. Strauss pääsi Huippumalli haussa -ohjelmassa kohtuullisen pitkälle, sillä hän sijoittui kilpailussa kuudenneksi.