Titanic-leffan koekuvaus julki – leffa olisi voinut näyttää tältä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 1998 ensi-iltansa saanut James Cameronin menestyselokuva Titanic teki tänä vuonna paluun elokuvateattereihin, kun sen 3D-versio nähtiin valkokankaalla huhtikuussa. Elokuvassa nähdään Kate Winsletin ja Leonardo DiCaprion roolihahmojen ikimuistoinen rakkaustarina.

Elokuvan alkuvaiheessa ei kuitenkaan ollut varmaa, että juuri kyseiset kaksi näyttelijää saisivat roolit kohutussa filmauksessa. Ensimmäisissä koe-esiintymisissä Titanic-elokuvan miespääosasta kilpaili myös Jeremy Sisto. Verkkovideo tarjoaakin mielenkiintoisen katsauksen vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jos Leonardo Dicapriota ei olisikaan valittu kyseisen hittileffan pääosaan.

Amerikkalainen näyttelijä Jeremy Sisto tunnetaan elokuva- ja televisiorooleistaan. 37-vuotiaan miehen uran ensimmäisiä filmauksia oli teinikomedia Clueless. Hänet on nähty muun muassa Dawson’s Creek ja Mullan alla -sarjoissa. Näyttelijäntyönsä lisäksi komistus on myös ohjannut joitain elokuvia.