Tässäkö vuoden surkein musiikkivideo?

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Artistit osaavat nykyään käyttää mielikuvitustaan uusia musiikkivideoita suunnitellessaan. Nyt eräs amerikkalainen metalliyhtye huvittaa ja järkyttää uudella videollaan, jonka pääosassa nähdään epäonninen örkki.

Kuva: YouTube

Örinämusiikkia soittavan Nekrogoblikon-yhtyeen No One Survives -videolla vihreä rumilus joutuu ongelmiin Brad-nimisen miehen kanssa. Otus singahtaa keskiaikaisen fantasian keskeltä nykyhetkeen, jossa Brad kukkoilee örkin työpaikalla. Mies kerää huomion toimiston palaverissa ja saa halauksen vihreän hirvityksen ihastukselta.

Hulkia muistuttavalle olennolle ei jääkään muuta vaihtoehtoa kuin poltella pilveä kotonaan. Örkki päättää lähteä kaunottarensa juhliin ja örveltää siellä humaltuneena. Video päättyy otuksen väkivaltaiseen purkaukseen, jota ei suositella heikkohermoisille.