Uskomatonta: 5-vuotias pianisti on todellinen virtuoosi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetissä leviää nykyisin paljon huippulahjakkaiden lasten musiikkiesityksiä. Kyseisillä videoilla tenavat kykenevät uskomattomiin suorituksiin, joilla he päihittävät suurimman osan aikuisistakin.

Kuva: YouTube

Nyt Andy Lee -niminen pianisti hämmästyttää katsojansa soittotaidoillaan. 5-vuotias poika esittää Flood Time -kappaleen kokeneen soittajan varmuudella. Klassinen kappale taipuu koskettavaksi tulkinnaksi pikkumiehen käsissä.

Andy eläytyy soittamaansa melodiaan kiittävän ennakkoluulottomasti. Aasialainen poika ei ole kuitenkaan ainoa viime aikoina YouTube-katsojia ihastuttanut lahjakkuus. Äskettäin esimerkiksi 8-vuotiaan Fitri Ceradon laulama versio Adelen Someone Like You -kappaleesta nousi varsinaiseksi nettihitiksi.