Näinkin lapsi voi menettää hampaansa – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monelle kasvuiässä olevalle tenavalle hampaiden lähteminen on jännittävää aikaa. Tilanteeseen liittyy paljon myyttejä, kuten esimerkiksi tarina hammaskeijusta, joka vie tyynyn alla olevan hampaan ja antaa kolikon tilalle.

Kuva: YouTube

Nyt verkkovideo näyttää vaihtoehdon perinteiselle tavalle ottaa irtoava hammas pois suusta. Tärkeä hetki on Easton-nimiselle pojalle entistä jännittävämpi, sillä ensimmäistä hammasta ei vedäkään pois isä tai äiti. Apuna käytetäänkin sen sijaan kauko-ohjattavaa autoa.

Poika on kiinnittänyt irtoavan hampaan langanpätkällä kiinni autoon. Isä antaa pojalle merkin, jolloin innostunut tenava käynnistää autonsa. Hammas saakin kyytiä, ja lopuksi poika tulee vielä esittelemään työn tuloksia kameralle.