Juontaja nukahti suorassa lähetyksessä – katso nolo video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Television suorissa lähetyksissä nähdään aika ajoin tilanteita, jolloin ruudussa oleva henkilö tekeekin jotain yllättävää. Nyt amerikkalainen radiojuontaja Mike Francesa yllättää yleisönsä nukahtamalla kesken lähetyksen.

Kuva: YouTube

Miehen haastateltava Sweeny Murti ei ole nähtävästi kiinnostavimmasta päästä, sillä hän onnistuu kyllästyttämään juontajan uneen urheiluraportillaan. Francesa alkaa hiljalleen nuokkua tuolillaan. Miehen asento muuttuu uuvahtaneemmaksi ja lopulta hän selvästi nukahtaa.

Juontaja herää unestaan äkillisesti kesken haastateltavan selostuksen ja näyttää hämmentyneeltä. Radiokonkari ottaa kuitenkin taas tilanteen haltuun Murtin hiljentyessä ja kommentoi hänen sanomisiaan asiantuntevaan tyyliin.