Näitä asioita mies pelkää sängyssä

Lifestyle · Neea Jokinen

Tutkimusten mukaan miehet ajattelevat paljon peniksensä kokoa. Uros ei pysty antautumaan täysillä intiimiin muhinointiin, jos hän miettii aktin aikana sukukalleutensa riittävyyttä. Nyt Glamour-lehti uutisoi miesten erilaisista seksipeloista, jotka saattavat häiritä seksipuuhia.

Pornon katsominen saattaa aiheuttaa miehille itsetunto-ongelmia. Aikuisviihteen miestähdet ovat yleensä varsin hyvin varusteltuja, mikä voi luonnollisesti saada epävarmat kaksilahkeiset pohtimaan oman peniksensä kokoa. Moni uros pelkää, ettei hänen peniksensä ole tarpeeksi suurikokoinen.

Alastomuus voi olla seksin aikana häiritsevää, jos ei ole sinut oman vartalonsa kanssa. Kroppaansa tyytymätön nainen saattaa aristella nakuilua makuuhuoneen puolella esimerkiksi selluliitin tai liikakilojen takia. Mies pohtii usein muun muuassa onko nainen tyytyväinen hänen vartalonsa lihaksistoon.

Yksi miesten seksipeloista on hikoilu. Jotkut kaksilahkeiset erittävät hikeä enemmän kuin muut, ja uuvuttavan seksiaktin aikana hikoilulta ei voi välttyä. Urokset saattavatkin pelätä, että liian märkä ja nihkeä kroppa luo naiselle epämukavan olotilan.

Useat miehet pelkäävät, että heidän haisevat jalkansa ällöttävät naisia. Kovin moni komistus ei pidä jaloistaan huolta, ja kengän sisällä päivän ajan muhinoinut jalkahiki saattaakin pilata romanttisen seksi-illan. Miesten seksipelkoihin lukeutuu myös liian nopea laukeaminen.