Rosanna Davison riisui Playboyn kanteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen mallikaunotar Rosanna Davison voitti Miss Maailma tittelin vuonna 2003 ja on sittemmin menestynyt mallina. Kaunotar on rokkari Chris de Burghin tytär ja inspiraatio isänsä For Rosanna -kappaleelle.

Nyt neitokainen on vihdoin paljastanut sulonsa suosituimmassa miestenlehdessä. Rosanna Davison poseeraa nimittäin yläosattomissa saksalaisen Playboy-lehden kannessa. Vaaleahiuksinen mallikaunotar esittelee rintavarustuksensa ohella otoksessa viekottelevia rusketusrajojaan.

Rosanna Davison tuli tämän vuoden helmikuussa toiseksi äänestettäessä Irlannin halutuinta ystävänpäivän seuralaista. Kaunotar on kiinnostunut myös terveydestä, ja onkin viime aikoina osallistunut ravintoterapeutin koulutukseen Dublinissa.