Johnny Depp ei säästele – osti exälleen miljoonakartanon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Depp ei selkeästikään kanna kaunaa entiselle puolisolleen. Nyt tähti on ostanut Vanessalle ja parin kahdelle lapselle 4,4 miljoonaa dollaria, eli noin 3,4 miljoonaa euroa, maksaneen kartanon Hollywoodin Mulholland Driveltä. Lähes 540 neliömetrin kokoisesta, välimeren tyyliin rakennetusta talosta löytyy viisi makuuhuonetta, uima-allas ja poreamme. Talolta on noin kymmenen minuutin matka tärkeimmille elokuvastudioille.

Vanessa Paradis tapailee jo uutta miestä, ranskalaista miljonääri-liikemiestä Guy-David Gharbia. Neito tapasi Gharbin toukokuussa lennolla Los Angelesista Pariisiin. Johnny Depp ja Paradis ovat kuitenkin pysyneet ystävinä jä ex-parin yhteisten lasten kerrotaan olevan heille aina tärkein prioriteetti.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanss