Katy Perry suuteli 18-vuotiaita teinitähtiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa mallikomistus Robert Ackroydista ja John Mayerista. Kaunotar esiintyi aiemmin tässä kuussa MTV Video Music Awards -gaalassa rohkeassa asussa.

Katy Perry teki äskettäin monet miesihailijansa mustasukkaiseksi, kun hän suuteli One Direction -teinitähtiä suulle palkintogaalassa. Bruneten kostutti huuliaan nimittäin antamalla suukon 18-vuotiaille Niall Horanille ja Harry Stylesille.

Verkossa on julkaistu muun muuassa video, jossa pukuun sonnustautunut Harry Styles kävelee esiintymislavalla ja suutelee kurvikasta popkaunotarta. Niall Horan puolestaan julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän vitsaili vahvistaneensa heidän suhteensa.