Mies rakensi kissalleen jättimäisen leikkipaikan – tuloksena YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet eläinten kanssa tekemisissä olevat tietävät, kissat rakastavat laatikoita ja kiipeilyä. Mikä siis olisikaan parempi keino lepyttää kivuliaasta lääkityksestä toipuvaa kattia kuin yhdistää nämä kaksi asiaa?

Australiassa asuva musiikkivideo-ohjaaja Billy Browne joutui lääkitsemään Rufus-nimisen kissansa tulehdusta antamalla tälle korvatippoja. Kissa ei arvostanut kivuliasta lääkitystä, vaan alkoi kartella omistajaansa ja piiloutua häneltä. Browne päätti lepyyttää korvatulehduksestaan parantunutta Rufusta rakentamalla tälle jättimäisen, noin 40 pahvilaatikosta koostuvan leikkipaikan.

Kuva: YouTube

Koska Billy Browne on työskennellyt musiikkivideoiden parissa, päätti hän kuvata koko urakan. Videolla nähdään Browne ja Rufus suunnittelupöydän äärellä ja myöhemmin koko nelituntinen rakennusosuus parin minuuttia kestäväksi nopeutettuna. Operaatiota säestää Billyn veljen Ollien yhtye Parallel Lions. Urakka oli menestys, sillä Rufus näyttää viihtyvän tornissa ja videokin on muutaman päivän aikana kerännyt jo yli 460.000 katsojaa YouTube-palvelussa.

Billy kertoo Dailymail-lehdelle, ettei hän aina ole ollut yhtä kissarakas kuin nykyään. Miehen mukaan Rufus vain sattui jäämään hänelle vanhan parisuhteen päätyttyä. Billy kuitenkinkin kiintyi kissaansa eläinystävän läsnäolon autettua miestä pääsemään ylitse vaikeista ajoista ja ahdistuksesta.