Huikeat jalkapallotemput videolle – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa on julkaistu viime aikoina videoita, joissa nuoret miehet esittelevät temppuilutaitojaan muun muuassa frisbeen, koripallon ja jalkapallon parissa. Nyt erään kaveriporukan huikea temppuvideo on noussut otsikoihin.

Kuva: YouTube

Verkossa nimittäin leviää parhaillaan The Dude Perfect Crew -nimisen kaveriporukan tekemä video, jossa nähdään uskomattomia jalkapallotemppuja. Temppujen suorittamiseen on tarvittu muun muuassa stunttikuskien apua.

Nettivideolla nähdään muun muuassa erään miehen huikea temppu, jossa hän heittää pallon kahden liikkuvan auton katoille asetettujen kylttien lävitse. Miehet kiittelevät videon teksteissä vuoden 2013 Huyndai-merkkisiä autoja, sillä ryhmä käytti kyseisiä menopelejä avuksi temppujen suorittamiseen.