Valokuvaajan projekti hämmentää: Lavastaa ”julkkiksia” outoihin tilanteisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzit ottavat päivittäin erilaisia otoksia julkisuuden henkilöistä, jotka leviävät nopeasti medioiden käyttöön. Nyt eräs valokuvaaja hämmästyttää erikoisella projektillaan.

Koko elämänsä oikeita julkkiksia kuvannut valokuvaaja Chris Buck halusi tehdä jotain erilaista, ja kehittikin Isn’t-kuvaprojektin. Mies lavastaa tilanteita, joissa tunnetut tähdet tekevät odottamattomia asioita. Koomiset otokset näyttävät kuuluisuuksista yllättäviä puolia.

Miehen otoksissa nähdään muun muassa kylpyammeessa lelusotilailla leikittelevä Bill Gates, Starbucks-kahviaan pillillä imeskelevä Bono ja alusvaatteisillaan peilin edessä poseeraava George W. Bush. Kuvien joukossa on myös otos aavikon dyyneillä askeltavasta Michael Jacksonista, hiuksia leikkaavasta Justin Timberlakesta ja taksiin kiiruhtavasta Madonnasta.