”Lapsitähteys teki minusta vainoharhaisen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen komistus Alexander Skarsgård tunnetaan erityisesti True Blood -sarjan seksikkäänä vampyyrinä, Eric Northmanina. Hän on näytellyt myös monissa menestyselokuvissa, joihin lukeutuvat Melancholia, Battleship ja Zoolander.

Nyt vaalea näyttelijäuros on kertonut lapsitähteyden vaikuttaneen häneen voimakkaasti. Mies teki ensimmäisen roolinsa jo 7-vuotiaana Åke and His World -elokuvassa ja tähditti 13-vuotiaana The Dog That Smiled -hittisarjaa. Tähden mielestä nuorena kuuluisaksi tuleminen on kuitenkin ”v**un outoa”.

– Sinulla ei ole mitään aavistusta mitä tapahtuu ja kuka olet. Kuuluisuudessa ei ole mitään normaalia. Se teki minusta vainoharhaisen, en pitänyt siitä yhtään, kertoo Alexander Skarsgård Entertainment Weekly -sivustolle.

Skarsgård syntyi Tukholmassa ja hän on ruotsalaisen Hollywood-näyttelijä Stellan Skarsgårdin poika. Miehen tiedetään seurustelleen näyttelijätär Kate Bosworthin kanssa, mutta heidän suhteensa päättyi vuonna 2011.