Näin pukeudut ilman käsiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teini-ikäiset tytöt tietänevät kaiken olennaisen pukeutumisongelmista, sillä laittautuessa saattaa silloin tällöin iskeä niin sanottu vaatekriisi. Voi kuitenkin olla erilaista yrittää pukeutua kokonaan ilman käsiä.

Nyt Tisha-niminen neitokainen on julkaissut YouTube-palvelussa videon, jossa hän kertoo kädettömyydestään ja omista pukeutumistavoistaan. Pirteä neitokainen paljastaa kuinka häneltä onnistuu aamupukeutuminen pelkillä jaloilla. Hän laittaa esimerkiksi rintaliivit päälleen uskomattoman taipuisien jalkojensa avulla.

Housuja laittaessaan Tisha käyttää apuna pitkää koukkupäistä keppiä. Kepin avulla hän sulkee vetoketjunsa ja laittaa housujen napin kiinni. Neuvokas neito hyödyntää jalkojaan aivan käsien tavoin, ja pukee viimeiseksi myös t-paidan päälleen.