Parempaa seksiä: Näitä asioita mies haluaa sängyssä

Lifestyle · Neea Jokinen

Naistenlehdissä nähdään usein artikkeleita muun muuassa miesten seksihaaveista ja -paljastuksista. Monet miehet saattavat piilotella tuntemuksiaan rakastelun aikana, eivätkä uskalla paljastaa toiveitaan. Nyt miehet ovat kertoneet Glamour-lehdelle seksisalaisuuksia, jotka he haluavat naisten tietävän.

Rajummasta seksistä pitävä mies toivoo, että nainen tukistaisi ja hipelöisi hänen hiuksiaan aktin aikana. Hiusten tukistaminen luo miehelle tunteen siitä, että nainen antautuu täysillä lemmiskelyhetkeen ja ottaa intohimosta kaiken irti. Seksisalaisuus-listalla on myös anaaliseksi, sillä suurin osa uroksista haluaa kokeilla elämänsä aikana pepputyydytystä.

Miesten mukaan he ajattelevat usein peniksensä kokoa. Monet kaksilahkeiset vaivaavat usein mieltään miettimällä, onko heidän sukuelimensä liian pieni. Epävarmuutta kokeva mies haluaakin kuulla silloin tällöin seksikumppaniltaan kehuja rakastelutaidoistaan. Pienelläkin peniksellä varustettu uros haluaa kuulla naisen suusta sukukalleutensa olevan suurin, jonka seksikumppani on ikinä nähnyt.

Itsevarma ja vartaloaan rakastava nainen on miesten mieleen. Lihaskimput toivovat, että neitokaiset uskaltavat tepastella alastomana miehen edessä. Eräs mies paljasti lehdelle entisen tyttöystävänsä käyttäneen aina makuuhuoneessa rintaliivejä, koska hän vihasi rintojaan. Miehen mukaan piilotteleva käytös loi hänelle epämukavan olon.

Monet uskovat, ettei mies käytä juurikaan aikaa ulkonäkönsä huolitteluun esimerkiksi ennen treffi-iltaa. Tosiasiassa treffeille valmistautuva komistus miettii tarkkaan asuvalintansa, koska hän yrittää tehdä vaikutuksen ihastukseensa. Mies tietää onnistuneensa, kun nainen kehuu hänen pukeutumistaan tai hyvää tuoksuaan.

Mies alkaa hymyilemään, jos ihastus lähettää hänelle esimerkiksi työpäivän aikana tuhman tekstiviestin tai kuvan itsestään. Otoksen ei tarvitse olla paljastava tai irstas, sillä miehet iloitsevat pelkästä muistamisesta. Viettelevä kuva voi kuitenkin toimia hyvänä lämmikkeenä mahdollista seksi-iltaa ajatellen.

Suurin osa naisista panostaa alusvaatteisiinsa, ja törsää rahojaan mitä upeimpiin silkkiluomuksiin. Mies ei kuitenkaan välttämättä pidä hörhelöisiä pitsiliivejä tai korsettiasuja seksikkäinä. Kaksilahkeisten mielestä nainen on nimittäin syötävän hyvännäköinen myös heidän kalsareihin tai kauluspaitaan pukeutuneena. Yksinkertainen on kaunista!