Väite: Tom Cruise jätti häiden laskun maksamatta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie erosivat kesällä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

Tällä kertaa tähtiuroksen menneisyydestä on noussut esiin hämmentäviä väitteitä. Cruise meni naimisiin vuonna 1990 Hollywood-kaunotar Nicole Kidmanin kanssa, mutta unohti tuoreiden väitteiden mukaan maksaa häiden pitopalvelulle. Skientologiakirkon perustajan L. Ron Hubbardin henkilökohtaisena kokkinakin toimineen Sinar Parmanin mukaan hän sai aikoinaan pyynnön toimittaa ruoan Cruisen julkkishäihin.

– Kun häät olivat ohi he päättivät, etten saisi mitään maksua Tomilta. Se todella otti minua päähän, koska minä ja vaimoni tienasimme silloin 50 dollaria viikossa, kertoi Sinar Parman Business Insider -lehdelle.

40 euroa viikossa tienaava mies olisi löytänyt käyttöä näyttelijätähden maksamalle palkalle, jota ei kuitenkaan kuulunut. Skientologien mielestä kokille ei tarvinnut maksaa tekemästään työstä. Cruisen häät olivat miehelle viimeinen tikki, minkä jälkeen Parman päätti jättää skientologiakirkon opit taakseen.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.