Jopas sattui: Kate Middletonin vastaanottaja paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttuatar Kate Middleton on ollut viime päivät todellisessa kurimuksessa julkisuuteen vuotaneiden nakukuviensa takia. Kaksi lehteä on julkaissut jo kymmeniä paparazzikuvia, joissa kaunotar nähdään esimerkiksi rinnat paljaana.

Kuvia päätyy päivittäin lisää julkisuuteen, mutta samaan aikaan Kate ja William ovat kiertämässä maailmaa kuninkaallisen parin Diamond Jubilee Tour -reissulla. Maanantaina heidät kuvattiin Maraussa Salomonsaarilla, jossa Kate sai tilanteeseen varsin osuvasti lahjoja yläosattomilta naisilta.

Englannin kuninkaallinen palatsi on uhannut nakukuvat julkaisseita lehtiä oikeustoimilla. Lehdistä Chi ja Closer kuuluvat Italian entisen pääministerin Silvio Berlusconin mediaimperiumiin. Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä.