Näin mainostetaan terveyssiteitä Australiassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Naisten kuukautissiteitä ja tamponeja mainostetaan usein televisiossa, lehdissä ja katumainoksissa. Yleensä kyseisiä tuotteita mainostavat naiset. Nyt Australiassa on otettu hieman erilainen lähestymistapa terveyssiteiden mainoksessa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka sinipaitainen mies istuu sohvalla ja pitää käsissään kuukautissidessa. Mies tutkailee valkoista terveyssidettä ja huomaa sen toisella puolella olevan tarraosan. Sen jälkeen kaksilahkeinen keksii leikkisän idean.

Mies nimittäin nähdään eräässä kohtauksessa peilin edessä terveyssiteet käsivarsissaan. Mies innostuu toden teolla terveyssiteistä, ja liimaa niitä vartaloonsa päätä myöten. Peilin edessä heiluva ”sidemies” aiheuttaa videon lopussa kiusallisen tilanteen, kun tyttöystävä tulee kotiin isänsä kanssa.