Christina Aguilera ulos Voicesta – Shakira astuu tilalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailun tuotantokausien mentoreina ja tuomareina ovat toimineet Blake Shelton, Adam Levine, Christina Aguilera ja Cee-Lo Green. Televisiossa pyörii parhaillaan hittisarjan kolmas tuotantokausi.

Nyt Us Weekly -uutisoi, että laulajatähdet Christina Aguilera ja Cee-Lo Green jättävät kykyjenetsintäkilpailun kolmannen tuotantokauden jälkeen. Aguileran mukaan hän ei pysty jatkamaan ohjelmassa, koska hän keskittyy täysillä uuden Lotus-albuminsa markkinointiin.

Cee-Lo Green puolestaan alkaa työstää pian uutta sarjaansa NBC-kanavalla, joten hänelle ei jää aikaa tuomarityöhön. Ohjelmaan on kuitenkin jo kiinnitetty kaksi supertähteä, nimittäin latinopoppari Shakira ja R&B-tähti Usher.

Viihdemoguli ja X Factor -laulukilpailun luoja Simon Cowell raivostui äskettäin NBC-televisiokanavalle. Kanava lähetti kilpakumppani The Voice -ohjelman uuden jakson samaan aikaan, kun Fox-kanava esitti Cowellin X Factor -sarjan tuoreimman kauden ensimmäisen jakson. Miehen mukaan kanava pelaa likaista peliä, ja yrittää saada X Factorin katsojat päällekäisillä ohjelmalähetyksillä.