Lady Gaga käytti huumeita esiintymislavalla – katso kohukuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Miljoonat fanit odottavat myös kovasti supertähden uutta ARTPOP-albumia.

Nyt 26-vuotias laulajatar yllätti faninsa Amsterdamin keikallaan, sillä hän ryhtyi yllättäen polttamaan marijuana-sätkiä esiintymislavalla ja puhumaan kannabiksesta. Poppari kertoi lopettaneensa alkoholin juomisen, koska hän pitää enemmän kyseisen huumesätkän polttelemisesta. Lady Gaga myös paljasti huumeiden näyttelevän tärkeää osaa hänen luomassaan musiikissa.

– Haluan teidän tietävän, että se on muuttanut kokonaan elämäni, ja olen todella vähentänyt juomista. Se on ollut henkinen kokemus, joka vaikutti musiikkiini, kertoi Lady Gaga faneilleen The Sun -lehden mukaan.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.