Suomalaistähti laulaa kansainvälisessä jättihitissä – jo 10 miljooonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen musiikki ja suomalaiset musiikintekijät eivät olet viime aikoina tehneet kovinkaan näyttävää uraa maailmalla, mutta kulissien takana on tapahtunut paljon. Suomalaisia kappaleita on nähty lukuisten maiden hittilistoilla ja jopa listaykkösenä.

Kuva: YouTube

Parhaillaan maailmalla niittää menestystä myös suomalainen laulajaveteraani Charles Salter, eli Max C. Hän laulaa suositun venäläisen Timatin kappaleessa Not All About The Money, joka on katsottu tähän mennessä YouTubessa eri versioina jo yli kymmenen miljoonaa kertaa. Suomalaislaulajan lisäksi kappaleella vierailevat Timbaland, Grooya ja La La Land.

Charles Salter, nykyiseltä artistinimeltään Max C, tuli tuli alunperin tunnetuksi 1990-luvun puolivälissä suomalaisesta 3rd Nation -yhtyeestä, joka nousi Believe-klubihitillään ensimmäisenä suomalaisena yhtyeenä Yhdysvaltojen tanssilistan kärkisijoille.