Mykistävä esitys Venäjän X Factorissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää nykyisin paljon huippulahjakkaiden lasten ja nuorten musiikkiesityksiä. Nyt venäläinen nuori mies Ruslan Korshunov häkellytti kotimaansa X Factor -kilpailun yleisön mykistävän koskettavalla tulkinnallaan.

Kuva: YouTube

13-vuotias nuorukainen esitti ohjelmassa Whitney Houstonin I Have Nothing -kappaleen. Vaikka pojan englannin kielen taito ja ääntäminen eivät olleet huipussaan, osasi hän kuitenkin tulkita vaikeaa hittikappaletta ikäiselleen ihmiselle harvinaisella intensiivisyydellä erityisesti kappaleen kertosäkeessä.

Esitys saa tuomariston hämmästymään ja nuoren pojan läheiset kyynelehtimään takahuoneessa. Yleisö hurraa ja taputtaa seisaaltaan, kun Ruslan kykenee laulamaan romanttisen kappaleen haastavimmatkin kohdat oikealta korkeudelta.