Olga Kurylenkon seksikäs venyttely vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä mallimaailmankin tähdeksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Viime aikoina otsikoista poissaolollaan loistanut kaunotar on nyt tehnyt paluun.

Kuva: YouTube

Bond-kissaksikin nimitetty neitokainen nähdään Complex-lehden mainosvideolla, jossa hän venyttelee vähäpukeisena erilaisissa asennoissa pilvenpiirtäjän ikkunan edessä. Lehden seuraavaa numeroa mainostavan tähtikaunottaren solakka vartalo on vertaansa vailla varsinkin notkeutensa puolesta. Häntä voikin hyvällä syyllä kutsua joustavaksi.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.