Televisiokuvaajan painajainen: Yllätysvieras ilmestyi suoraan lähetykseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin julkkisjuhlissakin esiintyvästä valokuvailmiöstä, jossa henkilö pilaa valokuvan veikeällä poseerauksellaan esimerkiksi kuvattavien ihmisten takana. Nyt verkossa on julkaistu video televisiohaastattelusta, jonka eräs salaperäinen mies pilaa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka nainen haastattelee San Francisco 49ers-jalkapallojoukkueen pelaajia ottelun jälkeen. Alex Smith -niminen pelinrakentaja kertoo ottelun tapahtumista naisjuontajalle, kun yhtäkkiä hänen ja Michael Crabtee -futistähden taakse ilmestyy mystinen mies.

Huppariin pukeutunut mies seisoo hyvin lähellä Alex Smithiä, ja tuijottaa kameraan pistävästi. Hän kuuntelee keskittyneesti haastattelua ja myötäilee futispelaajan vastauksia. Televisiokuvaaja ei ilmeisesti välittänyt uteliaasta fanista, sillä mies ”photobombasi” kameran edessä lähes kahden minuutin ajan.