Koiranpentu kohtasi sitruunan – söpö lopputulos ihastuttaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan päivittäin videoita, joissa eläinten poikaset joutuvat hauskoihin tilanteisiin. Äskettäin kerroimme karhunpennun herttaisesta hyökkäyksestä, kun kyseinen pikku mesikämmen otti leikkikaverikseen venäläisen miehen.

Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla kahdeksan viikon ikäinen berninpaimenkoira kohtaa sitruunan. Sitrushedelmät ovat tunnettuja kirpeydestään, eikä tämä miellytä pientä pentua. Koira ottaakin hedelmän hyökkäyksensä kohteeksi.

Eläin vaanii keltaista sitrushedelmää ja hypähtelee sitä kohti. Pentu ei kuitenkaan pysty harmikseen ottamaan sitruunaa hampaisiinsa, mikä näyttääkin sapettavan pikku otusta. Lopulta se joutuu luovuttamaan, kun kirpeä herkku vetää ottelussa pidemmän korren.