Sofia Vergara strippasi jo 17-vuotiaana mainoksessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet äänestettiin taannoin yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Kaunotar aloitti viihdeuransa 1990-luvun alussa.

Kuva: YouTube

Nyt kurvikkaan kaunottaren 22 vuotta vanha Pepsi-mainosvideo on levinnyt verkossa. Videolla nähdään 17-vuotias Sofia Vergara, joka haluaa helteiseen rantapäiväänsä viilennystä limonadista. Neitokainen intoutuukin strippaamaan ihailevien miesten silmien edessä, ja heittelee vaatteitaan kuumalle hiekalle jalkojaan suojaamaan.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.