Zombie-pila pelästytti jalankulkijat – kaikki eivät pitäneet hauskana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin maailmalla ihmetytti zombie-tapaus, kun Yhdysvalloissa ammuttiin miestä, joka söi toisen miehen kasvoja. Huumehuuruissa ollut tekijä ei välittänyt edes häneen ammutuista luodeista, vaan jatkoi groteskia puuhaansa.

Kuva: YouTube

Tapaus nosti zombiet jälleen huomion keskiöön, ja sittemmin verkossa on levinnyt useita zombie-pilavideoita. Tannoin eräs zombieta leikkinyt oli joutua ammutuksi. Nyt tuoreemmassa videossa ryhmä lihansyöjä-zombeiksi sonnustautuneita miehiä herättää kauhua ja huvittuneisuutta Ohiossa. Veriseksi maskeeratut urokset ajavat videolla takaa jalankulkijoita.

Miehet höystävät pelotteluaan murinalla ja ärhentelyllä. Yön pimeydessä juoksentelevien zombien ihmisjahti saa tunnelmaa videolla soivasta heavymusiikista. Loppuvaiheessa näyttää, että yhden lihansyöjän kunto on loppumassa kesken, kun hän ei saa kauhistunutta pariskuntaa kiinni.