Kerry Katona paljasti: ”Ei seksiä kuukausiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittijulkkis Kerry Katona oli pitkään julkisuudessa vain huumeaddiktionsa takia, mutta viime aikoina tähti on jälleen aktivoitunut kohu-uutisten saralla. Pornovideonkin tekaissut neitokainen joutui äskettäin julkiseen sanasotaan ex-miehensä Brian McFaddenin kanssa Twitter-palvelussa.

Nyt neljän lapsen äiti on tilittänyt uusimmassa haastattelussaan seksielämänsä saloista. Kerry Katona erosi viimeisimmästä poikaystävästään Steve Alcesta heinäkuun alussa, eikä ole epäonnekseen sen jälkeen päässyt petipuuhiin. Turhautunut nainen valittikin olevansa kyllästynyt kuukausien selibaattiinsa.

– En ole harrastanut seksiä sitten viimeisimmän poikaystäväni. Kun ihmisellä on minun seksiviettini, se on pitkä aika. Minulla ei ole edes seksileluja, vain neljä lasta, kertoo Kerry Katona Love It! -lehden haastattelussa.

Kohupoppari halusi kenties herättää mahdollisten uusien rakastajiensa mielenkiinnon poseeraamalla kyseisen lehden sivuilla seksikkäässä kuvasarjassa. Neito otti otoksissa Playboy-moguli Hugh Hefnerin roolin ja kesytti niissä ruoskan avulla avuttomia ”pupupoikia”. Hurjan laihdutuksen tehnyt julkkisäiti kertoi samalla haastattelussa, ettei kuitenkaan pystyisi harrastamaan seksiä kuten sadoista partnereistaan kuuluisa Hugh Hefner.

Kerry Katona nousi aikoinaan julkisuuteen tyttöbändi Atomic Kittenin riveistä, mutta lähti tyttöbändistä vuonna 2001. Neitokainen lopetti tyttöbändissä, koska hän tuli raskaaksi entiselle Westlife-laulaja Brian McFaddenille. Sittemmin hän on onnistunut tekemään itselleen jonkinlaisen televisiouran realityohjelmien tähtenä. 31-vuotias tähti nähtiin vuonna 2011 Big Brother -televisio-ohjelman julkkisversiossa. Eniten tähti muistetaan kuitenkin viime vuosien huumesekoiluistaan.