Koelaulajan asu järkytti tuomarit X Factorissa: ”Oletko sinä tosissasi?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa nähtiin eilen odotetun X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden avausjakso. Tuomaripenkin takana istuvat tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Heidän huhutaan jatkavan työpestiään myös kolmannelle tuotantokaudelle.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu video erään X Factor -kilpailijan lauluesityksestä San Fraciscon koe-esiintymisistä. Nettivideolla nähdään, kuinka erikoiseen hääluomukseen pukeutunut mies kävelee korkokengissä lavalle. Teinitähti Demi Lovato ei ole uskoa näkemäänsä, sillä miehellä on yllään muun muuassa verkkosukkahousut.

– Menen tänään naimisiin X Factorin kanssa, Quatrele-niminen mieskilpailija kertoo videolla.

Tuomareiden odotukset eivät ole kovinkaan korkealla, sillä he uskovat aluksi miehen olevan pelkkä vitsi. Mielipiteet kuitenkin muuttuvat, kun pikkuhousuinen mies alkaa laulamaan Lady Gagan Born This Way -hittikappaletta. Esiintymisen lopuksi tuomarit olivat haltioissaan miehen humoristisesta esityksestä, ja päättivät päästää hänet jätkoon. X Factor USA -ohjelma alkaa Sub-kanavalla 25. syyskuuta.