Eva Longoria alastomana – ei piilotellut paljasta peppuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi kesällä on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista, joka on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli. Sittemmin puumanainen löysi kainaloonsa 25-vuotiaan jalkapallotähti Mark Sanchezin.

Nyt Eva Longoria nähdään poseeraamassa muotikuvaaja Jork Weismannin käsialaa olevassa Asleep at the Château -nimisessä taidekirjassa alastomana sängyssä. Neitokainen ei ole peitellyt itseään kokonaan, sillä hänen takapuolensa näkyy paljaana kameralle. Evan lisäksi kirjassa poseeraavat muun muassa Orlando Bloom, Justin Theroux ja Usher. Kuvat on ikuistettu Hollywoodin maineikkaassa Chateau Marmont -hotellissa.

Kuva: Jork Weismann

37-vuotias Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.