Verkkokauppa.comissa yllättävä myyntiartikkeli – sai alkunsa kännisekoilusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen erityisesti teknologiaan keskittynyt verkkokauppa Verkkokauppa.com on saanut äskettäin uuden myyntiartikkelin, joka on saanut runsaasti huomiota esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Asiakkaalle toimitettavan tuotteen pakkauslaatikkoon on nimittäin nyt mahdollista tilata käsin piirrettävä vesinokkaeläimen kuva.

– Piirrämme toiveidesi mukaisesti vesinokkaeläimen kuvan tuotteen pakkauslaatikkoon. Tämän palvelun myynnillä saadut rahat käytetään Verkkokauppa.comin henkilöstön virkistysrahastoon. Palvelu tarjolla vain postimyyntitilauksille. Pistä tarkemmat toiveet kuvasta tilauksen kommenttikenttään, Verkkokauppa.comin nettisivuilla kerrotaan.

Kuva: Verkkokauppa.com

Taloussanomat kertoi eilen, että vesinokkaeläimen piirtäminen sai alkunsa, kun eräs asiakas oli juovuspäissään kirjoittanut tilauksensa lisätietoihin lyhyen tarinan ja vienon pyynnön.

– Ps. Olis kiva jos paketiin olisi piiretty vesinokkaeläin koska ne on söpöjä ja ei krapulassa vittuais niin paljoa kun tulee turpaan kun olis joku söpöeläin jota katella, kirahvi käy myös, hän huomasi kirjoittaneensa, asiakas kirjoitti ja toive täytettiin.