X Factor -sensaatio on syntynyt – huikea esitys sai Pussycat-Nicolen kyyneliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien X Factor -kilpailussa on nähty uusimmalla tuotantokaudella jo upeita esityksiä. Äskettäin 21-vuotias ujosteleva Jahmene Douglas hämmästytti tuomaristossa istuvat Nicole Scherzingerin, Louis Walshin, Gary Barlowin ja Tulisa Contostavlosin lauluesityksellään.

Kuva: YouTube

Nyt 16-vuotias Ella Henderson häikäisi tuomariston upealla versiollaan popdiiva Cherin Believe -kappaleesta. Nuori neitokainen kykeni antamaan radiosoitossa kuluneeseen hittikappaleeseen jotain niin uutta ja tuoretta, että hän liikutti täysin yleisönsä. Tuomari Nicole Scherzingeriä aito esitys kosketti myös kyyneliin asti.

– Yhtäkkiä tuon laulun sanat merkitsivät jotain, tuomari Gary Barlow puki sanoiksi kollegoidensa hämmästyksen.