Gorillat näkivät pienen toukan – näin ne reagoivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläintarhassa kävijät saavat aika ajoin ikuistettua hulvattomia videopätkiä eläinten hauskoista puuhista. Nyt verkossa naurattaa Kanadan Calgary-eläintarhassa ikuistettu video, jossa nähdään kaksi uteliasta gorillaa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka valtavat gorillat istuskelevat aidan toisella puolella. Yksi gorilloista kiinnittää huomionsa aidanvartta kipuavaan toukkaan ja alkaa tuijottaa sitä uteliaana. Apinamaailman kuningas ei saa katsettaan irti matelevasta toukasta.

Myös toinen gorilla istahtaa pian lähemmäs aitaa ja tuijottaa pientä hyönteisen alkua. Gorillat näyttävät olevan todella hämillään toukan liikkeistä. Ne tuijottavat sitä hyvin tarkkaan ja kääntelevät muun muuassa tutkiskelevasti päitään.