YouTube-jättihitistä maailmanhistorian tykätyin nettivideo – oletko sinä jo nähnyt?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tämän hetken suosituin musiikkikappale Gangnam Style niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Kappale on inspiroinut ihmisiä muun muassa erilaisiin näyttäviin fanivideoihin.

Nyt PSY-yhtyeen Gangnam Style -musiikkivideo on rikkonut ennätyksiä verkossa. Videon on tällä hetkellä nähnyt yli 274 miljoonaa katsojaa. Kyseinen hittivideo on tehnyt samalla Guinnesin maailmanennätyksen YouTuben eniten tykättynä videona, sillä Gangnam Style -musiikkivideolla on peräti kaksi miljoonaa tykkääjää YouTubessa.

PSY on tällä hetkellä hurjassa nousussa, ja The Sun -lehden mukaan kyseinen yhtye on hittikappaleellaan kovaa vauhtia matkalla myös Britannian singlelistan ykköspaikalle. Kappaleen musiikkivideolla nähtävä tanssi villitsee parhaillaan tanssilattioilla ympäri maailmaa.