Kate Upton hurmaa jälleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Kate poseeraa uuden CR Fashion Book -lehdessä valokuvakuvasarjassa, jonka teemana on uudestisyntyminen. Mallikaunotar nähdään myös samalla teemalla tehdyllä videolla, jonka on ohjannut arvostettu valokuvaaja Bruce Weber. Aina seksikäs Kate telmii erikoisessa lyhytelokuvassa keväisellä niityllä muun muassa koiranpentujen, vauvojen ja yksisarviseksi pukeutuneen miehen kanssa.

Kuva: YouTube

Kate Upton poseerasi hiljattain myös hieman erilaisessa teemassa GQ-lehdessä. Lehden kannessa 20-vuotias malli esiintyy tähtilippubikinit päällään, maistellen samalla mehujäätelöä vihjaileva ilme kasvoillaan.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.