Madonna näpäytti presidentti Obamaa: ”Musta muslimi Valkoisessa talossa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Popin teräsnainen on jälleen herättänyt ihmetystä toilailuillaan. Tällä kertaa 54-vuotias laulajatar kommentoi presidentti Barack Obamaa Washingtonin keikallaan. Madonna ylisti maan ykkösmiestä yleisölle omaan sarkastiseen tyyliinsä, minkä voi tulkita myös pilailuksi miehen kustannuksella.

– Teidän on kaikkien parempi äänestää v*tun Obamaa, onko selvä? Meni syteen tai saveen, meillä on musta muslimi Valkoisessa talossa, huusi Madonna yleisölle.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.