Fani raivoaa nettivideolla futisjoukkueensa tappiosta – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluotteluissa koetaan suuria tunnelatauksia niin pelikentällä kuin katsomossa. Esimerkiksi jotkut fanit saattavat ottaa lempijoukkueensa tappion todella raskaasti. Nyt eräs hyvin pettynyt futisfani on julkaissut videon, jossa hän purkaa vihaansa.

Kuva: YouTube

Nettivideon alussa mies pyytää katsojia viemään lapsensa pois kuuloetäisyydeltä ennen videon katsomista. Hän perustelee pyyntöään sillä, että hän aikoo kiroilla videon aikana. Sen jälkeen hän alkaa tylyttää Dallas Cowboys -futisjoukkuetta heidän viimeisimmästä ottelusta.

– Tämä on yksi oksettavimmista asioista, mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Olen niin poissa tolaltani. He hakkasivat meidät, mies raivoaa kiihtyneenä nettivideolla.

Miehen lempijoukkue hävisi muutama päivä sitten pidetyn ottelun Seattle Seahawks -futisjoukkuetta vastaan lukemin 27-7. Kiihtynyt fani huutaa videolla täyttä kurkkua ja haukkuu pelaajia heidän epäonnistumisistaan. Aurinkolaseihin sonnustaunut mies on niin raivoissaan, että hänen suustaan lentää sylkeä puhevyöryn aikana.