Heidi rintaliivisillään kuvakoosteessa – todellinen kissanainen!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta, sillä avioliittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Sittemmin Heidi on aktivoitunut uudelleen mallirintamalla, ja julkaissut muun muuassa rohkeita kuvia verkossa faniensa iloksi.

Nyt 39-vuotias Heidi Klum on julkaissut Twitter-blogissaan vanhoja kuviaan, joissa hän poseeraa mustissa rintaliiveissä ja kissankorvissa. Blondin rintavarustus on tyrkyllä, kun kaunotar puristaa otoksissa käsivarsiaan rintamukseensa aiheuttaen muhkean efektin.

Kuva: Twitter

Heidi Klum on ottanut sinkkuelämästään kaiken irti, ja on eron jälkeen poseerannut useissa kuvissa vähäpukeisena. Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter