MTV-uutuussarja liian härski – katsojatkin häpesivät näitä kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkikanavasta viihdekanavaksi muuttunut MTV on aiheuttanut jälleen hämmennystä uudella The Valleys -sarjallaan, joka on nyt aiheuttanut poikkeuksellisen paljon kritiikkiä. Esimerkiksi Twitterissä katsojat kertoivat tuntevansa myötähäpeää ohjelmaa seuratessaan.

Kuva: MTV

– En tule katsomaan sarjaa, koska minusta se käyttää hyväksi rakasta kotimaatani ja antaa siitä karmaisevan kuvan, Charlotte Church totesi Wales Onlinen mukaan.

– Olen walesilainen. Olen tyrmistynyt. Häpeän, eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti.

– The Valleys on niin nolo, että en halua enää asua koko maassa, toinen jatkoi.

Kuva: MTV

The Valleysin ensimmäisessä jaksossa nähtiin joukko nuoria aikuisia, joiden sekoilu ja juhliminen meni monien katsojien mielestä liian pitkälle. Soveliaisuuden rajat ylittäneessä ensimmäisessä jaksossa nähtiin runsaasti paljasta pintaa, irtosuhteita ja muuta vastaavaa. Lisäksi eräs sarjan naistähdistä viiletti rinnat paljaana ja toinen virtsasi julkisella paikalla. The Valleys jatkaa siis samalla linjalla edeltäjänsä Geordie Shoren kanssa.

Kuva: MTV