Kaikkien aikojen surkein leffakohtaus? Näin voi kuolla vain elokuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvissa ja televisiosarjoissa nähdään silloin tällöin kohahduttavia kuolinkohtauksia, joissa esimerkiksi yksi päätähdistä menehtyy traagisesti. Nyt verkossa naurattaa erään turkkilaisen elokuvan kuolinkohtaus, joka ei vakuuta katsojia millään tasolla.

Kuva: YouTube

Vuonna 1973 julkaistussa Kareteci Kiz -elokuvassa nähdään nahkatakkisen naisen ja viiksekkään miehen välinen taistelukohtaus. Poolopaitaan pukeutunut mies muun muuassa yrittää puolustaa itseään puukolla, mutta ”uskomattomia” ninjataitoja osaava nainen lyö miehen sängylle olkapääiskun voimalla.

Sängyllä makaava mies järkyttyy, kun hän huomaa naisen osoittavan häntä aseella. Elokuvan leikkaus on mennyt pieleen, sillä yhtäkkiä sängyllä maannut mies onkin seisomassa sängyn vierellä revolveri kädessään. Englanniksi Karate Girl -nimistä turkkilaisteosta nimitetään YouTubessa ”maailman surkeimmaksi kuolinkohtaukseksi”.