Törkeä X Factor -koelaulaja kuin suoraan strippibaarista – katso tyrmäävä nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien X Factor -kilpailussa on nähty uusimmalla tuotantokaudella jo upeita esityksiä. Äskettäin 21-vuotias ujosteleva Jahmene Douglas hämmästytti tuomaristossa istuvat Nicole Scherzingerin, Louis Walshin, Gary Barlowin ja Tulisa Contostavlosin lauluesityksellään.

Kuva: YouTube

Kilpailuun mahtuu myös runsaasti vähemmän mairittelevia koelaulusuorituksia, ja nyt eräs niistä sai tuomariston hämmästelemään härskiydellään. Paljastavaan verkkoasuun pukeutunut Lorna Bliss sai totisesti yleisönsä huomion Britney Spears -esityksellään.

Kuva: YouTube

Neitokainen esitti korvia raastavan version popparin Till The World Ends -kappaleesta. Hän kiipesi muun muassa tuomarien pöydälle ja hyppäsi järkyttyneen Louis Walshin syliin. Gary Barlow kuvasikin rohkeasävyistä esitystä jälkikäteen ”kaameaksi”.

Kuva: YouTube