Koira ystävystyi karitsan kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta kantautuu aika ajoin tietoja tapauksista, joissa kaksi täysin eri lajeihin lukeutuvaa eläintä ovat ystävystyneet ja muuttuneet jopa elämänkumppaneiksi. Nyt eräs verkkovideo ihastuttaa tällaisella arvaamattomalla ystävysparilla.

Kuva: YouTube

Videolla nähdään koira ja pieni karitsa, jotka tutustuvat ujostellen toisiinsa. Lampaan poikanen nuuhkii hauvaa, joka vastaa pikku eläimen uteliaisuuteen märillä suukoilla. Lopuksi eläimet vielä lepäilevät saman patjan päällä kylki kylkeä vasten.

Vastaavia videoita julkaistaan usein YouTube-palvelussa. Kerroimme esimerkiksi äskettäin koirasta, joka pelasti kissanpennun imettämällä poikasta. Hauva tarjosi välittömästi poikaselle nisiään, jotka alkoivatkin parissa päivässä tuottamaan maitoa.