Huikea seksituote: Yhdyntä onnistuu nyt verkon yli WLAN-yhteydellä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet kaukosuhteessa elävät joutuvat olemaan pitkiäkin aikoja erossa rakkaastaan. Läheisyydenkaipuuta voi lievittää esimerkiksi Skype-palvelun avulla. Myös puhelinseksi auttaa monia kaukosuhteessa eläviä pariskuntia purkamaan seksihimoaan.

Nyt maailmalla on esitelty seksilaite, joka tarjoaa kaukosuhteessa eläville rakastavaisille täysin uudenlaisen kommunikaatiotavan. Taiwanilainen Oni Chen -niminen mies kehittää parhaillaan internet-yhteydellä toimivaa LovePalz-seksilaitetta, joka antaa uuden ulottuvuuden kaukosuhteen intohimo-puoleen.

Kuva: Oni Chen

LovePalz koostuu kahdesta laitteesta, naisille suunnatusta Hera-putkilosta sekä miehille tarkoitetusta Zeus-silikoniputkesta. Naisen vaaleanpunaisella yksityiskohdalla väritetty laite toimii kuten dildo. Kaksilahkeisen Zeus-silikoniputki on puolestaan suunniteltu niin, että penis mahtuu sen sisälle.

Laitteet voidaan yhdistää toisiinsa esimerkiksi älypuhelimien ja WLAN-yhteyksien avulla. Kun molemmat osapuolet käyttävät niitä samanaikaisesti, laitteet lähettävät ikään kuin väriseviä vastauksia toisilleen. Laitteen luoja sai inspiraation sen tekoon, koska hän elää itsekin kaukosuhteessa ja ikävöi jatkuvasti tyttöystäväänsä sekä heidän seksielämäänsä.